Over mij

Strategisch, creatief en digitaal zijn kernbegrippen in Igo’s loopbaan. Daarbij richt hij zich vooral op branding en positionering met een accent op digitale strategieën en innovatie.

Kennis & Ervaring

Igo heeft een brede ervaring met nationale en internationale organisaties in de profit- en non-profit sector aan opdrachtgevers- & opdrachtnemerszijde, in de consultancy van boardrooms en in projectmanagement om het advies ook feitelijk in organisaties te implementeren. Organisaties waarvoor hij heeft gewerkt zijn onder meer het Koninklijk Concertgebouw Orkest, Kinderombudsman, Microsoft/MSN, Canon Europa, Olympia en Ministerie van Veiligheid & Justitie / DJI. In het verleden heeft hij daarbij ook als eigenaar van een bureau medewerkers aangestuurd.

Igo volgt nauwgezet trends en ontwikkelingen waarover hij vervolgens startups adviseert, trainingen geeft en artikelen schrijft (zie Blog). Zijn artikel “Strategisch gebruik van hashtags op Twitter” is nog steeds één van de beste gelezen artikelen op Emerce en “Impact van Big Data: het merk centraal” is in 2017 opgenomen in ’t boek ‘de nieuwe communicatie professional‘ van Vera de Witte.

Andere sites van Igo:

 

IADAS

Als lid van International Academy of Digital Arts and Sciences (IADAS) jureert Igo ieder jaar ook voor de Webby Awards en de Lovie Awards. De Webby Awards is de toonaangevende internationale prijs voor technische, creatieve & professionele uitmuntendheid op het internet en de evoluerende vormen van digitale media. De Lovie Awards is de toonaangevende prijs voor diezelfde uitmuntendheid in Europa.

Websites: